ROSI

Fajta Gyártó

Felhasználási cél: Frissáru és hagyományos piacra

Érésidő: Középkésői (115-125 nap)

Hozama: Magas

Gumó alakja: Ovális

Gumó mérete: Nagy

Gumók száma: 9-11 db

Héj színe: Piros

Kelése: Normális

Szárazanyagtartalma: 22,0%

Főzési típusa: B – Kissé lisztes

Hús színe főzés utána: Világos sárga

Nyugalmi időszaka: Közepes

Érzékenysége metrobuzinra: Érzékeny

Belső zúzódásra: Nem érzékeny

Apróburgonyára való hajlam: Kissé érzékeny

Ellenállás PCN-re: Ellenálló: Ro 1,4; Érzékeny: Ro 2/3,5, Pa 2,3

Burgonyarák: Ellenálló: fysio 1, Érzékeny: fysio 2,6,18

Vírusos gumófoltosság: Ellenálló

Burgonyavész levélen: Érzékeny

Burgonyavész gumón: Ellenálló

Alternária: Kissé érzékeny

Közönséges varasodás: Ellenálló

Poros varasodás: Ellenálló

PVYn: Érzékeny

Yntn gumóellenállás: Toleráns

Részletes termesztési tanácsokért forduljon a szállítóhoz!

Additional information

Méret

35-55

Érés

Köz. korai

Héj színe

Sárga

Hús színe

Sárga

Forma

Hosszú-ovális

Főzési típus

B

Piac

FRISS PIAC

Kapcsolódó termékek