Felhasználási cél: Frissáru és hagyományos piacra
Érésidő: Középkésői (105-115 nap)
Hozama: Nagyon magas
Gumó alakja: Ovális
Gumó mérete: Nagy
Gumók száma: 9-11 db
Héj színe: Piros
Kelése: Normál
Szárazanyagtartalma: 18,1 %
Főzési típusa: AB – Kissé kemény
Hús színe főzés utána: Világos sárga
Nyugalmi időszaka: Hosszú
Érzékenysége metrobuzinra: Érzékeny
Belső zúzódásra: Kissé érzékeny
Apróburgonyára való hajlam: Nem érzékeny
Ellenállás PCN-re: Ellenálló: Ro1, 4; Kissé érzékeny: Ro5; Érzékeny: Ro2/3
Burgonyarák: Érzékeny: fysio 1,2,6,18
Vírusos gumófoltosság: Nagyon ellenálló
Burgonyavész levélen: Érzékeny
Burgonyavész gumón: Nagyon érzékeny
Közönséges varasodás: Érzékeny
Poros varasodás: Érzékeny
PVYn: Kissé érzékeny
Yntn gumóellenállás: Ellenálló
Részletes termesztési tanácsokért forduljon a szállítóhoz!
Méret | 35-55 |
---|---|
Érés | Kései |
Héj színe | Vörös |
Hús színe | Világossárga |
Forma | Ovális |
Főzési típus | B |
Piac | HAGYOMÁNYOS |
Ahol a termőföld találkozik az élet magjával, ott kezdődik a természet csodája.
Hasznos információk
Kérjen ajánlatot tőlünk!
© 2023 Kelőmag Kft- Minden jog fenntartva.