Felhasználási cél: Kiválóan alkalmas hasábburgonyának
Érésidő: Késői (120-130 nap)
Gumó alakja: Hosszúak
Gumó mérete: Nagyméretű gumók
Héj színe: Vörös
Hús színe: Világossárga
Szemek mélysége: Középmélyen helyezkednek el
Szárazanyagtartalma: 23,5 %
Főzési típusa: B = kissé lisztes
Főzés utáni elszíneződése: Nem színeződik el
Nyugalmi periódusa: Rövid
Fonálféreg rezisztencia: Ellenálló az Ro 1, 4 típussal szemben
Burgonyarák: Ellenálló az 1 típussal szemben
Lombfitoftóra: Érzékeny
Gumófitoftóra: Ellenálló
Közönséges varasodás: Kissé érzékeny
Méret | 35-55 |
---|---|
Érés | Kései |
Héj színe | Vörös |
Hús színe | Világossárga |
Forma | Hosszú-ovális |
Főzési típus | B |
Piac | FRISS PIAC |
Ahol a termőföld találkozik az élet magjával, ott kezdődik a természet csodája.
Hasznos információk
Kérjen ajánlatot tőlünk!
© 2023 Kelőmag Kft- Minden jog fenntartva.